fbpx

Jouw klanten online een afspraak laten boeken is het voordeligst met Bookt. Bookt is een online afsprakensysteem waarbij de eerste 60 dagen gratis zijn. Om deze reden alleen al is Bookt een populaire keuze voor vele bedrijven. Maar in deze blog lees jij wat Bookt nog meer zo aantrekkelijk maakt!

Afspraak boeken vanuit het perspectief van jouw klanten

Bij Bookt hebben wij heel lang gekeken naar wat jouw klanten het makkelijkst vinden. We hebben veel gebruikerstesten gedaan, puur zodat de ervaring van jouw klanten het beste is. Zo hebben we gezien dat klanten het erg waarderen dat ze de afspraak later terug kunnen zien. Ook willen klanten graag een notificatie krijgen als hun afspraak bijna ingaat. Deze behoeftes van klanten hebben wij natuurlijk geïmplementeerd in ons afsprakensysteem, zodat jouw klanten de gemakkelijkste ervaring hebben.

Onbeperkte medewerkers en diensten voor elk pakket!

Wij hebben zelf gezien dat veel bedrijven met verschillende pakketten werken waarbij je bijvoorbeeld maar 20 afspraken mag plannen per maand. En als je meer afspraken wilt, moet je het dubbele gaan betalen. Wij bij Bookt vinden dat maar raar. Wij zien het zo: Des te meer afspraken jij hebt, des te meer ons afsprakensysteem wordt gebruikt. Dus het is een win-win situatie en daarvoor hoef jij dus niet extra te betalen.

bookt afspraak boeken

We helpen jou ook met overstappen

Maak je al gebruik van een online afsprakensysteem, maar wil je die van ons gebruiken? Dan helpen wij jou met het overstappen. De afspraken en medewerkers die in jouw oude systeem staan verhuizen we naar Bookt. Zo verandert er voor jou en jouw klanten niks, maar maak jij wel gebruik van onze voordelen.

Meld je dus snel aan voor ons online afspraken systeem en laat je klanten een afspraak boeken bij jouw bedrijf!

Wil je meer blogs lezen van Bookt?