fbpx

Toen mijn moeder vroeger haar eigen zonnestudio had, maakte zij gebruik van een groot boek waar alle afspraken in stonden. De klanten kregen allemaal een eigen afsprakenkaart die ze mee moesten nemen en bij de tiende afspraak kregen zij één zonnebeurt gratis. Nou klinkt dit allemaal ouderwets. Maar toen ik bij de kapper was, zag ik dat zij dezelfde methode gebruikten. Lees verder in de blog om erachter te komen dat een afspraak inplannen online veel beter is of meld je gelijk bij Bookt aan!

Online afspraken inplannen maakt alles overzichtelijker

Met een online afsprakensysteem hoef je niet meer een groot boek met afspraken bij te houden en telkens in dat boek gaan bladeren om de juiste persoon en afspraak te vinden. Nee, als de afspraak online gepland is, kan je dat in één oogopslag makkelijk terug vinden.

Klanten kunnen zelf makkelijk de afspraak terug zien en eventueel verzetten

Nu hoeven klanten geen kaart meer mee te slepen voor hun afspraak. Nee, nu kunnen klanten gemakkelijk zelf hun afspraak inplannen en daar krijgen ze een bevestigingsmail van. En mocht het zo zijn dat ze afspraak willen verzetten of annuleren? Dan gaat dat net zo makkelijk.

Maar niet al mijn klanten snappen een online afsprakensysteem? Geen probleem!

afspraak inplannen online bookt.nl

Als een klant jou op belt voor een afspraak, dan heb je zelf ook de mogelijk om die afspraak in te plannen. Dus in plaats van dat je de afspraak noteert in een boek, noteer je het in ons online afsprakensysteem. Zo verandert er niks voor de klant, maar maakt het een wereld van verschil voor jou! Op deze manier is een afspraak inplannen online ook beter.

Waarom een afspraak inplannen online bij Bookt het beste is

Alleen bij Bookt zijn de prijzen laag zonder dat je vast zit aan een lang abonnement en zijn de eerste 60 dagen gratis. Met één klik kan jij jouw contract opzeggen met ons. Daarbij willen wij het jou zo makkelijk mogelijk maken en helpen wij jou met het installeren van ons online afsprakensysteem. Heb je al een ander systeem en wil je overstappen? Geen probleem! Wij helpen jou graag met het overstappen. Meld je nu aan bij Bookt en ervaar zelf een wereld van verschil!