fbpx

Ja je leest het goed, bij Bookt.nl bieden wij jou een online afsprakensysteem gratis aan voor 60 dagen. Bookt.nl maakt het voor jouw organisatie mogelijk om al jouw afspraken zo gestructureerd en makkelijk mogelijk te maken. Daarbij hebben wij nog tal van andere extra functies die jij er gratis bij krijgt als jij je aanmeld voor Bookt.nl. Dus wacht niet langer en meld je aan of lees onze blog voor meer informatie! 

Hoe werkt Bookt.nl?

Bij Bookt.nl houden we het simpel, zodat het makkelijk voor jou blijft. Je meld jezelf op de aanmeldpagina. Vervolgens vul jij jouw gegevens in en daarna kan jij gelijk beginnen met het inrichten van jouw klantenpaneel. In het klantenpaneel hebben wij tips en tricks gezet om jou op weg te helpen. Mocht je meer hulp nodig hebben, dan willen wij jou maar al te graag helpen. Als je klaar bent met het inrichten van jouw persoonlijke online agenda kan jij de link delen met jouw klanten of de widget plaatsen op jouw website. Op deze manier ervaar jij ons online afsprakensysteem gratis voor 60 dagen.

Hoe het overstappen gaat

Maak je al gebruik van een ander afsprakensysteem, maar wil je overstappen naar ons gratis online afspraken voor 60 dagen? Dan kunnen wij jou helpen met overstappen! Op deze manier kan jij zorgeloos overstappen zonder dat al jouw gegevens, afspraken en andere zaken verdwijnen. Bookt.nl maakt het overstappen gemakkelijk, zodat jij geen zorgen hoeft maken. Want bij Bookt.nl staat service bovenaan.

Waarom ons online afsprakensysteem gratis is voor 60 dagen

Bij Bookt.nl willen wij het zo makkelijk mogelijk maken voor jou. Wij weten dat er genoeg andere keuzes zijn, maar wij willen de meest voordelige zijn. Daarom bieden wij naast de gratis proefperiode de volgende functies:

 • Onbeperkte medewerkers zodat je geen zorgen hoeft te maken als je bedrijf groeit
 • Notificatie e-mails zodat je nooit een afspraak vergeet
 • Online boekingen ontvangen ook wanneer je zelf offline bent
 • Online agenda die je kan koppelen met jouw eigen Google Calendar

 

  online afsprakensysteem gratis voor 60 dagen alleen bij bookt.nl

   

  Op deze willen wij ons afsprakensysteem zo makkelijk mogelijk voor jou maken. Zo kan jij je bezig houden met je andere werkzaamheden en laat je de online afspraken aan Bookt.nl over. 

  Ik ben niet tevreden

  Mocht het zo zijn dat je ontevreden bent over ons systeem, dan kan je onze service met één druk op de knop opzeggen. Want bij Bookt.nl doen wij niet aan eeuwig durende abonnementen. Nee, bij Bookt.nl kan jij kostenloos opzeggen wanneer jij maar wilt. Zo maken we jouw ervaring zo makkelijk mogelijk, zelfs als je ontevreden bent over ons online afsprakensysteem.

  Overige diensten

  Bookt.nl is een initiatief van Sociallens.nl en Youma.nl. Bij Social Lens kan je terecht voor fullservice marketing. Daar helpen we jouw bedrijf om beter online vindbaar te zijn met bijvoorbeeld social media of om hoger in Google te komen. Als je hulp nodig hebt met jouw website, webshop of grafische vormgeving, dan kan je terecht bij Youma. Op deze manier helpen wij jou op alle digitale vlakken van jouw bedrijf. Maar wil je het alleen bij afspraken houden? Meld je nu aan voor ons online afsprakensysteem, gratis voor 60 dagen!