fbpx

Heb jij interesse in een online afsprakensysteem voor kappers? Bij Bookt helpen wij jou met de beste oplossing. Bij ons krijg je de eerste 60 dagen gratis en helpen wij jou waar het nodig is. Lees er meer over in deze blog of meld je gelijk aan!

Hoe werkt een online afsprakensysteem voor kappers?

Bij Bookt werken we met een eenvoudig afsprakensysteem dat jij kan gebruiken voor jouw kapsalon. Als eerste stap moet jij je aanmelden op onze website. Wanneer alle gegevens ingevuld zijn, begin jij met het inrichten van jouw klantenpaneel. Heb jij haar verven als dienst? Dan voeg je dat toe aan jouw diensten in jouw klantenpaneel. En dat doe je vervolgens met al jouw diensten. Zo kunnen klanten jouw diensten zien en kunnen ze die kiezen in jouw online afsprakensysteem voor kappers op jouw website.

Zorg er wel voor dat jouw website klaar is!

Voordat je aan online afsprakensysteem voor kappers begint, zorg er dan eerst voor dat jouw website er betrouwbaar en goed uit ziet. Want zou jij een afspraak maken bij een website dat er onbetrouwbaar of lelijk uitziet? Natuurlijk niet! Wees daarom kritisch op jouw website of laat anderen naar jouw website kijken.

Wil jij je website veranderen, maar heb je echt geen verstand van websites of heb je simpel weg er geen tijd voor? Neem dan een kijkje bij het aanbod van Youma! Daar zijn ze expert in het verbeteren van websites en geven ze jou eerlijk advies over jouw website. Of neem contact op met Youma en kom zo samen tot een goede oplossing.

Maak je al gebruik van een online afsprakensysteem voor kappers, maar krijg je te weinig klanten?

Dus je hebt je website op orde en je hebt jouw online afsprakensysteem voor kappers geïnstalleerd, maar je krijgt naar jouw gevoel toch te weinig klanten? Probeer dan jouw website te promoten via social media of schakel Social Lens in! Bij Social Lens helpen ze jou met het promoten van jouw bedrijf via social media en helpen ze jou om hoger op te komen in Google. Neem contact op of neem een kijkje in het aanbod van Social Lens.

Lees ook de andere blogs van Bookt!