fbpx

Heb je een online afspraken agenda, maar wil je meer klanten? Dan heeft Bookt voor jou 4 tips. Wij van Bookt helpen jou graag met het vullen van jouw agenda. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan SEO of oogt jouw website wel betrouwbaar?  
 
Heb je nog geen online afspraken systeem? Meld je dan aan bij Bookt en krijg de eerste 60 dagen gratis!  

Tip 1: Laat jezelf zien op social media! 

Het is niet meer uit je leven weg te denken, social media. Blijf daarom niet achter met social media. Plaats wekelijks een post op jouw Instagram en Facebook en ga eens in gesprek met jouw volgers. Leer wat zij willen en leuk vinden, maak een grapje en wees zo origineel mogelijk! Niks is te gek op social media, dus denk out of the box! Op deze manier laat jij jezelf zien en krijg jij vanzelf een vollere online afspraken agenda. 

Tip 2: Een volle online afspraken agenda begint bij jouw website 

Als je naar jouw website kijkt, zou jij dan zelf een afspraak willen maken bij jouw website? Dat is wat jij je moet afvragen als je naar jouw eigen website kijkt. Kruip in de huid van jouw klanten en probeer een inschatting te maken of jouw website betrouwbaar overkomt en de juiste uitstraling heeft. Is dat niet het geval? Wees dan niet bang om wat aanpassingen te maken aan jouw website. 

Tip 3: Lets go SEA en SEO! 

SEA en SEO zijn afkortingen die je vast wel een keer gehoord hebt. Het staat voor Search Engine Advertising en Search Engine Optimalisation. Kortweg, hoe kom je op de eerste pagina te staan van Google. Met SEA doe je dat met advertenties en met SEO doe je dat op een organische manier. Als jij een kapper in Deventer bent, dan moet je een paar keer duidelijk op jouw website vermelden dat jij een kapper bent in Deventer. Op deze manier zien meer mensen jouw website en bestaat de kans dat jouw online afspraken agenda voller raakt.   

Tip 4: Uitbesteden een volle online afspraken agenda op! 

Als je naar de andere tips kijkt en denkt ‘’oh dat is te veel werk’’ of het is te ingewikkeld. Wees niet bang, het is mogelijk om dit werk uit te besteden. Bij Social Lens kan jij terecht voor al jouw social media en website optimalisatie kwesties. Bij Social Lens werken ze samen in overleg met jou. Dus jij beslist en Social Lens doet! En als je het uitbesteed aan Social Lens zorgen zij er samen met jou voor dat jij meer klanten krijgt. Dus uitbesteden zorgt voor een vollere online afspraken agenda! 

Lees ook de andere blogs van Bookt!