fbpx

Je mag ons online reserveringssysteem gratis 60 dagen uitproberen!

Het maken en bijhouden van je online afspraken was nog nooit zo makkelijk! Verhoog je boekingsgraad en mis nooit meer een afspraak dankzij onze herinneringsmails. Daarnaast mag je ons online reserveringssysteem gratis 60 dagen vrijblijvend uitproberen! Begin vandaag nog met het inrichten van jouw persoonlijke online agenda.

  • 60 dagen proefperiode
  • Geen creditcard nodig
  • Gemakkelijk op te zeggen

Onze super gemakkelijke bookingtool

Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Ook is onze tool makkelijk te koppelen aan Google en Outlook Calendar. Binnen vijf minuten kan je beginnen met het inrichten van jouw persoonlijke online agenda. Ook kan eenvoudig de widget op jouw eigen website plaatsen!

Probeer onze bookingtool hiernaast zelf uit en ervaar het gebruikersgemak wat Bookt te bieden heeft.

Probeer het zelf:

 

Gemakkelijk al uw afspraken bijhouden

Nooit meer al je afspraken met de hand bijhouden dankzij ons online reserveringssysteem. Je kan namelijk zelf gemakkelijk medewerkers en verschillende diensten toevoegen. Ook kan je jouw afspraken synchroniseren met Google Calendar. Daarnaast worden er persoonlijke, aanpasbare bevestegings e-mails naar de klant gestuurd.

Veelgestelde vragen

Hier kan je een aantal veelgestelde vragen vinden. Maar heb jij een vraag die er niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op!

‘Je mag ons online reserveringssysteem gratis 60 dagen uitproberen!’

Kan ik gelijk beginnen?

Jazeker! Na het aanmaken van je account kan je gelijk beginnen met het inrichten van jouw persoonlijke online agenda.

Kan ik opzeggen wanneer ik wil?

Jazeker! Ons maandelijkse abonnement is altijd kostenloos opzegbaar. Je zit bij ons namelijk niet aan een lang abonnement vast. Zo maken we het jou zo makkelijk mogelijk!

Waar kan ik terecht met technische vragen?

Tijdens kantooruren kan je ons bellen of appen via:
(+31) 85 301 8330
Het e-mail adres van het supportteam is:
support@bookt.nl
We proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Krijgt de klant een e-mail herinnering?

Jazeker! Er zijn meerdere standaard mails die naar klanten verzonden worden. Zoals bij bevestiging/annulering en een dag van te voren. Ook kan je deze mails zelf aanpassen.

Kan ik Bookt gratis proberen?

Ja, je mag ons online reserveringssysteem gratis 60 dagen uitproberen!

Zijn er aansluitkosten bij Bookt.nl?

Nee, er zijn geen aansluitkosten bij Bookt.nl.

Ik maak al gebruik van andere software, kunnen jullie helpen alles over te zetten?

Jazeker, Bookt.nl biedt hulp aan bedrijven die overstappen vanaf een ander bookingssysteem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarom Bookt.nl?

Wij bieden een vaste lage maandprijs met één vast pakket. Zo kom je niet voor extra kosten te staan! Niet extra betalen voor extra medewerkers en voor veel afspraken. Maar gewoon een lage en duidelijke prijs voor iedereen!

Nieuws & Updates

Een online afsprakensysteem voor kappers? Bookt heeft het!

Een online afsprakensysteem voor kappers? Bookt heeft het!

Heb jij interesse in een online afsprakensysteem voor kappers? Bij Bookt helpen wij jou met de beste oplossing. Bij ons krijg je de eerste 60 dagen gratis en helpen wij jou waar het nodig is. Lees er meer over in deze blog of meld je gelijk aan! Hoe werkt een online...

Afspraak boeken? Bookt is de voordeligste!

Afspraak boeken? Bookt is de voordeligste!

Jouw klanten online een afspraak laten boeken is het voordeligst met Bookt. Bookt is een online afsprakensysteem waarbij de eerste 60 dagen gratis zijn. Om deze reden alleen al is Bookt een populaire keuze voor vele bedrijven. Maar in deze blog lees jij wat Bookt nog...

Online afsprakensysteem gratis voor 60 dagen

Online afsprakensysteem gratis voor 60 dagen

Ja je leest het goed, bij Bookt.nl bieden wij jou een online afsprakensysteem gratis aan voor 60 dagen. Bookt.nl maakt het voor jouw organisatie mogelijk om al jouw afspraken zo gestructureerd en makkelijk mogelijk te maken. Daarbij hebben wij nog tal van andere extra...

Probeer ons online afsprakensysteem gratis!